Osteopati

MG

Osteopati & Fysioterapi

Osteopati


Osteopati er en internationalt anerkendt manuel behandlingsform, der er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag, som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi.


1. konsultation tager ca en lille time. Jeg benytter mig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling, med det mål for øje, at hjælpe til optimal funktion og sundhedstilstand. Der tages afsæt i teoretisk viden om kroppen, samt i en forståelse af, at mennesket er en helhed, og at struktur og funktion påvirker hinanden.

Der vil blive udført relevante undersøgelser til at diagnosticere eventuelle spændinger i led, muskler, bindevæv, nervesystemet og kredsløbet. Det er ikke ualmindeligt at årsagen til problemet ligger et andet sted, end der hvor smerterne eller symptomerne opleves. Behandlingen, der er individualiseret og blid, egner sig til mennesker i alle aldre.


Formålet med behandlingen og vejledningen efterfølgende, er at optimere og skbae balnce i kroppen, så kroppen har de bedste forudsætninger til at hele sig selv.


Som Osteopat behandler jeg mange forskellige problematikker;


  • Behandling af kvinderelaterede problematikker – under/efter graviditet, bækkenløsning, fertilitetsproblematikker, PCO(S), endometriose o.lign.
  • Gynækologiske problematikker (Intern behandling) - smerter i underlivet, fx. under menstruation, samleje o.lign. 

  • Bækken, haleben og rygrelaterede problematikker.
  • fordøjelsesrelaterede problematikker.
  • Cranial Osteopati – hovedpine, migræne, hjernerystelse, stress o.lign.
  • overbelasninngsskader; fx. træningsrelaterede. Læs mere på http://www.danskeosteopater.dk


© MetteGaarde 2019